A kto to jest djczas?
[O1] Gdzie naprawić wskazniki
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O1] Gdzie naprawić wskazniki
Witam wszystkich :szeroki_usmiech Zna ktoś zakład który naprawia liczniki w okolicach Olsztyna lub Elbląga bo musze swoje opadające wskazóweczki podnieść.
POZDRAWIAM
-
Ja się przymierzam udać do tej firmy www.alarmet.pl wstępnie juz z nimi konferowałem. W Olsztynie jest firma www.mikrotronik.com.pl , ale z nimi nie kontaktowałem sie czy są w stanie pomócTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
jezjacek tu masz link do strony traktującej o naprawie liczników i tel. do goscia w Kutnie, bliżej Budgoszczy niestety nie znam. http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=11647Teraz xenony by krzynol
Komentarz
-
Komentarz
-
Pomysł jest dobry pozostaje tylko zakup VAGA i zdobycie wiedzy jak się nim posługiwać, żeby nie zrobić sobie krzywdyZamieszczone przez Witek1952Witam serdecznie.Może lepiej samemu podejść z VAGiem.Tam jest opcja wskaźników.Pozdrawiam.Teraz xenony by krzynol
Komentarz
-
A witam i powiem tak przeczytałem kilka postów i jest tam coś takiego ( trzeba przelutować stabilizator +5 V ) zrobiłem to stacją lutowniczą powoli i liczniki zaczęły chodzić jezdzę już dwa dni i jest ok ale jeszcze poczekam bo chcę mieć pewność . :wink: ZA WSZYSTKIE PODPOWIEDZI DZIĘKUJĘ
k
k
Komentarz
-
Spróbuj u tego magika niedaleko Torunia. U mnie naprawił mimo że problem był dużo bardziej złożony.Zamieszczone przez jezjacekA w okolicach Bydgoszczy?
Compucar Toruń 601 591 035WORK: Mondeo Titanium
FUN: TypeR ver.IV
Komentarz
-
DirkDiggler
Dzięki. Wskaźniki naprawione przez magika z Compucaru. Czas naprawy 45 min. Polecam ten warsztat.
Pozdrawiam
Jacek
Komentarz
-
Wczoraj naprawiałem ( podnosiłem ) wsazówki tu www.alarmet.pl czas 25 min., gwarancja rok, cena 150, na razie działa.
Mechanik powiedział że wymiana stabilizatora +5V daje poprawe ale na krótko, on ma inny patent i daje na niego gwarancję. ZOBACZYMY
Komentarz
Komentarz